Over ons

Passie voor creatie, persoonlijke aandacht en streven naar het allerbeste. Een korte beschrijving van de punten waar Henry voor staat. Henry vindt het belangrijk om samen met u te werken. Het beste eindresultaat bereik je altijd in overleg. Hij neemt alle onderdelen voor zijn rekening en zorgt van begin tot eind dat alles wordt geregeld. Door een heel aantal jaren bouwervaring weet hij precies wat nodig is om u het beste product te leveren.
Om u zo goed mogelijk te helpen starten we met een gesprek om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. In dit gesprek helpen wij u om tot de beste keuze te komen. Na het gesprek stellen wij een offerte op voor het totaalpakket. Wanneer alles akkoord is gaan we over tot actie.

Manier van werken

Er is een ruime keuze in verschillende houtsoorten voor alle veranda’s en buitenverblijven. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld vurenhout, eikenhout, douglas en meranti. U kunt kiezen voor de houtsoort die het beste bij uw huis past. In de gesprekken vullen we samen een formulier in voor de maten en de keuze in houtsoort.De veranda’s worden van tevoren helemaal klaar gemaakt zodat we snel kunnen werken. Op die manier heeft u maar een beperkte tijd last van werkzaamheden rondom uw huis. We zorgen ervoor dat de veranda’s altijd een betonnen fundering krijgen. Op deze manier kan het hout niet gaan rotten in de grond. Dit zorgt ervoor dat u lang kunt genieten en weinig onderhoud nodig hebt. Tijdens de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat alles van a tot z geregeld wordt. Het regelen van afvoer van afval, bestrating, grondverzetten en vergunningen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bus en aanhanger

infograpic_proces1_v4

infograpic_proces2_v4